Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ellen is een verzameling aan taakgerichte applicaties die specifiek zijn gemaakt voor een bepaalde gebruikersgroep. Als voorbeeld, Ellen ruimt op is voor buitendienstmedewerkers om zaken op eenvoudige en snelle manier af te handelen. Ellen ruimt op is geoptimaliseerd voor de afhandeling van meldingen openbare ruimte.

Naast het gebruikt van de nieuwste technologie wordt er rekening gehouden met ontwikkelingen als Common Ground, zodat je straks met Ellen als Gemeente en Waterschap ook de flexibele inrichting kan creeeren die zo gewenst is met Common Ground. Wil je hier meer over weten, dan gaan wij hierover graag in gesprek.

Tevens beschikt Ellen over een nieuwe look en feel, is het uitstekend te gebruiken buiten de kantoormuren vanwege tweefactor authenticatie en is het schaalbaar voor bijna elk mobiel apparaat. 

Op dit moment wordt Ellen Ruimt op ingezet bij buitendienst. En ook heeft Ellen bezoekt haar plekje gevonden in de zorg waarin het wordt ingezet door een Stichting die met vrijwilligers palliatieve zorg verlenen. 

Ellen is de doorontwikkeling van KCS mobiel en KCS Live, met nog grotere ambities. 

Inloggen in Ellen

Wanneer een Ellen applicatie wordt geopend dan wordt eerst het inlogscherm weergegeven. Hier kan worden ingelogd met dezelfde inloggegevens die ook voor de andere applicaties binnen de Exxellence Suite worden gebruikt.  Informatie over werking van individuele applicaties kan in de specifieke pagina's gevonden worden.

image2019-6-4_12-8-44.png

Filmpjes Ellen

demo_ellen.mp4


Ellen Promo.mp4