Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

In Figuur 1 zie je het startscherm van het Exxellence KlantContactSysteem (KCS). Het kan zijn dat bepaalde tabbladen uit het figuur voor jou niet zichtbaar zijn. De rechten die je als gebruiker van het KCS hebt, bepalen welke tabbladen je ziet. 

Je kunt via verschillende tabbladen bij dezelfde handeling uitkomen, denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een zaak . Een tabblad is een startpunt om een bepaald resultaat te realiseren, vaak word je hiervoor van tabblad naar tabblad geleid. 

Een tabblad van het KCS komt in een apart hoofdstuk van deze wiki aan bod (zie de inhoud hierboven), op de tabbladen 'Personen' en 'Bedrijven' na. Deze KCS-tabbladen zijn samengenomen vanwege de hoge mate van gelijke functionaliteiten voor personen en bedrijven. 

1. KCS-functionaliteiten: gadgets, statusindicaties en attenderingen, betreft geen uitleg over de inhoud van een tabblad, maar behandelt enkele algemene functionaliteiten van het KCS, namelijk gadgets, statusindicaties en attenderingen.

Definitielijst bevat een definitielijst van termen in deze KCS-wiki (en termen in andere Exxellence productdocumentatie).

Figuur 0.1 Startscherm KCS

Figuur 1 Startscherm KCS

De beschikbare talen zijn, indien je daarvoor rechten hebt, zichtbaar rechtsboven in het scherm als tabblad. Het beheer van de talen en vertalingen vindt plaats in het beheerportaal. De voorkeur voor een taal wordt onthouden als de gebruiker uitlogt en dan weer inlogt.