Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 28 Next »

Op deze pagina staat wat er in de 9.0 is opgeleverd. Een toelichting hierop is hieronder te vinden. Onderaan de pagina staan de releasenotes waarin alle aanpassingen staan die gedaan zijn in de 9.0. 

Overzicht inhoud 9.0

De 9.0 is een major release en het uitgangspunt is dat major releases geen nieuwe functionaliteiten bevatten ten opzichte van de laatste minor. In de major vinden wijzigingen/updates van platformen en libraries plaats, eventueel in combinatie met niet functionele security wijzigingen. In de 9.0 zijn de volgende onderdelen geupgrade: OpenJDK, Postgres, Tomcat, WildFly en WSO2. Daarnaast zijn er algemene wijzigingen aan de FrontOffice doorgevoerd. Standaardcomponenten en (een aantal) specifieke componenten zijn geupdate of geoptimaliseerd. Binnenkort zal deze versie geaudit worden zodat er TPM verklaringen afgegeven kunnen worden.

Verder is e-toegang 1.13 uitgeleverd. Meer informatie hierover is te vinden op de volgende wikipagina: Hoe werkt het inloggen via e-toegang 1.13?

{anchor: jenkins}

9.0.00.00 (15-10-2020)

Opgeloste issues en nieuwe functionaliteit

Key T product release note klant Fix Version(s)
Loading...
RefreshZaak DMS ZDS1.1 - 9.0.0 (15-09-2020)

Eerste release Zaak-DMS 1.1 voor Exxellence Suite 9.0.

Deze release is exact gelijk aan ZDS1.1 - 8.2.0, dit is mogelijk doordat de gebruikte interne interfaces gelijk zijn gebleven.

Opgeloste issues en nieuwe functionaliteit

Key T product release note klant
Loading...
Refresh  • No labels